BO-VEST fastholder nedlukningen


Kære afdelings- og organisationsbestyrelsesmedlemmer, 

BO-VEST fastholder nedlukningen til 8. juni.
Det betyder, at der stort set ingen ændringer vil være i forhold til de forløbne uger. 

Som I sikkert har fulgt med i, meddelte statsministeren på et pressemøde torsdag den 7. maj, at fase 2 af genåbningen starter den 10. maj med, at butikker og storcentre åbner, og at det fra den 18. maj bliver muligt for blandt andet restauranter og caféer at åbne, ligeledes kan udendørs idræt starte, og de store børn kan komme i skole.

Alt under iagttagelse af sundhedsmyndighedernes retningslinjer for hygiejne og afstand og med maksimalt 10 personer forsamlet ad gangen. I BO-VESTs har vi efter pressemødet vurderet, at nedlukningen af administration, boligsociale kontorer og ejendomskontorer må fortsætte stort set uændret i forhold til de seneste otte uger.

Vi vil  fortsat forholde os til Sundhedsstyrelsens retningslinjer om afstand og forsamlinger. På den måde kan BO-VEST, de fire boligorganisationer og AF86 gøre, hvad vi kan, for at være med til at begrænse smittespredningen, så det bliver muligt for os alle at nå til fase 3 den 8. juni. 

Vores arbejde gør det heldigvis muligt med små ulemper at være mere eller mindre nedlukkede nogle uger endnu, indtil vi ser, om smittesituationen er stabil. Desuden er særlige hensyn påkrævede på vores område, da en overrepræsentation af vores beboere hører til blandt nogle af de mest udsatte ift. Corona-smitte.

 Vi og vores medarbejdere er alle opmærksomme på, om der opstår uhensigtsmæssige situation i boligafdelingerne – og så håndteres de løbende.  Situationen til og med den 7. juni er således helt kort: Der vil stadig være lukket for personlig betjening i administrationen i Glostrup.På ejendomskontorerne arbejdes i toholdsskift, med mindre de to hold kan holdes totalt adskilte, fx mht pauser, frokost, omklædning m.v.

Ved brug af køretøjer og andre redskaber, sprittes af, hvis det går på tværs af teams. Årsagen til toholdsskift er, at vi på den måde bedst kan sikre opretholdelse af drift – også hvis det ene hold skulle blive coronaramt og ryge i karantæne.
De boligsociale kontorer er stort set lukket ned for beboerkontakt. Opgaver håndteres hjemmefra og i nogle tilfælde med udendørs opsøgende arbejde.Kontakten til beboere begrænses fortsat til det allermest nødvendige, og alle ejendomskontorer er lukket for fysisk betjening.

Alle møder holdes digitalt eller ude og med 2 meters afstand.
Antallet af deltagere skal være så begrænset som muligt og aldrig over 10 personer.
BO-VEST følger situationen nøje, og hvis regeringen eller Sundhedsstyrelsen indenden 7. juni udmelder ændringer om for eksempel afstandskrav, vil BO-VESTs retningslinjer blive justeret i overensstemmelse disse udmeldinger. 
Vi har i de forgange uger planlagt en langsom genstart, så vi er klar, når der bliver lukket mere op. 
Kontorerne er målt op, der er indkøbt desinfektionsdispensere, klistermærker til gulvet med afstandskrav, plexiglasplader til adskillelse mellem medarbejdere og beboere med meget mere.
Disse afhentes af ejendomskontorerne i de kommende dage, så kontorerne alle vil være klar til at lukke op igen, når det bliver muligt. Sidst men ikke mindst vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose alle vores medarbejdere.
Vi har alle rigtig god grund til at være stolte af dem og glade for dem. De har på rekordtid og med stort, loyalt engagement indrettet sig på nye måder at arbejde på.

Det er bare så godt gået af alle. 

Jeg håber, at I alle har det godt og har mulighed for at nyde det dejlige forårsvejr lidt. 

De bedste hilsner Ulrik Brock Hoffmeyer