Frivillige beboergrupper

Der er en del grupper som bruger Beboerhuset, f.eks. gymnastik, Zumba, kor osv. Disse fremgår af Galgebakkeposten eller månedssedlen.

Bakkens Kor er en delvis åben gruppe med adgangskrav. Det er en gruppe af sangere og der deltager også folk fra dele af Albertslund og Københavnsområdet. Gruppen optræder flere gange om året til Galgebakkens arrangementer. Et halvårligt kontingent går til aflønning af dirigent.

Malergruppen er en åben gruppe, der dog kan begrænses af pladsen i Gl. Pub. De udstiller en gang årligt i beboerhuset.

Udstillingsgruppen er en åben gruppe som står for udstillingerne i beboerhuset.

Fodboldgruppen træner på den gamle rockerbane i Vestskoven hver lørdag kl. 14 – 16.

Genbrugsgården bestyres af frivillige i samarbejde med Driften og har åbent 2 gange ugentligt, onsdag og søndag. Her kan man aflevere det affald, der ikke skal på affaldsøerne så som møbler, keramik, elektronisk affald eller genbrug.  Her kan man finde gode sager til genbrug. Her findes også en bogvogn hvor man kan finde forskellig litteratur fint alfabetisk opstillet af bibliotekaren. Kommunen har tilsyn med pladsen.

Tøjbytteboden er drevet af frivillige og har åbent to dage om ugen, onsdag og søndag. Her kan man aflevere sit brugte renvaskede tøj som man ikke bruger mere og finde nyt tøj til sin garderobe. 

Cykelværksted Er drevet af frivillige og aktivitetsmedarbejderen og holder åbent hver torsdag mellem kl.15.00 og 18.00. Vi er under halvtaget foran vaskeriet og Beboerudlånet. Du kan få gratis hjælp til at gøre din cykel køreklar igen. Vi sælger reservedele til indkøbspris og kan klare rigtig mange forskellige reparationer. Du kan også donere din brugte cykel eller købe en brugt køreklar cykel, såfremt lager haves.  

Keramikgruppen mødes hver anden mandag i Beboerhuset. Vi har egen brændeovn og et par engagerede professionelle keramikere på holdet, der kan vejlede og hjælpe.