Lysette Udtrædelse af bestyrelsen

Det er med stor beklagelse at jeg skriver dette.

Jeg vælger at trække mig pr. dags dato som medlem af bestyrelsen, som konstitueret formand samt kontaktperson for diverse udvalg og grupper.

Hvis jeg skal prøve at forklare mig, så skyldes dette overvejende mine manglende evner udi kommunikation, samarbejde, overskud samt det diplomatiske ”spil”.

Da jeg meldte mig ind i bestyrelsen i marts 2019, havde jeg ikke forudset at tingene kunne ændre sig så drastisk. Det var end ikke med i mine overvejelser, at jeg nu lidt over et år efter sidder som formand og kontaktperson for mange udvalg.

Det var heller ikke med i mine overvejelser at kommunikationen med Bo-Vest, rådgiverne, beboerne, udvalg osv. kunne medføre så meget belastning på mit sind. 

Jeg egner mig tydeligvis slet ikke til denne kæmpe opgave. Jeg brænder så meget for Galgebakken, at jeg virkelig gerne har ville udfylde pladsen, fordi jeg i min naive hjerne mente jeg kunne gøre en forskel. 

Jeg må desværre konstatere at arbejdsbyrden er alt for voldsom for mig. Jeg har simpelthen taget munden ALT for fuld.

Min situation i bestyrelsen har fået min båd til at krænge og jeg siger stop inden den kæntre.

Jeg ved at dette vil medføre nogle udfordringer for Galgebakken, men er 100 % sikker på at der kommer nogle kvikke og dygtige folk i spil, der nok skal løse dette. Min beslutning har været længe undervejs og kan ikke ændres.

Jeg håber inderligt for Galgebakken skyld at der kan findes en ildsjæl der magter opgaven.

Mange hilsner fra Lysette Hansen

GAB holder møde onsdag hvor de de vil finde en løsning efter at Lysette er trådt ud, og der vil derfor kommer en udmelding efter det.