Aktiviteter

I og omkring Beboerhuset foregår de mange aktiviteter som Galgebakken byder på og som præsenteres her i pjecen.

I hjertet af bebyggelsen har vi torvet, hvor Galgebakkens Købmand, fællesvaskeriet, tøjbytteboden, beboerhuset, udlånet, cykelværkstedet og petanque banen befinder sig og hvor den kommunale fritids- og ungdomsklub, Bakkens Hjerte også ligger.

Galgebakken er bygget på en ide om at skabe fællesskab for bebeboerne. Udformningen med stræderne giver mulighed for det lille fællesskab som kan være alt fra fællesspisning, fælles haveredskaber, fælles dage hvor man ordner strædet o.a.

Omkring torvet udfolder det store fællesskabs sig. Her er vi heldige at have en nærkøbmand. I den varme tid har vi ofte udendørs fredagsbar, hvor du kan mødes med naboer og venner. Mange aktiviteter sker her.

Aktivitetsmedarbejder

Galgebakken har ansat en aktivitesmedarbejder som står for den daglige drift af beboerhuset og udlånet. Til at bistå aktivitetsmedarbejderen med ideudvikling af aktiviteterne, planlægning og praktisk udførelse, vælges på det årlige regnskabsbeboermøde, en beboerhusgruppe.

Dette er en selvstændig gruppe som er ansvarlig overfor beboermødet, for driften af beboerhuset og udlånet og administrerer de godt 200.000 kr. der er afsat på budgettet til dette. Ud af beboerhusgruppens midte vælges en bestyrelse på 3 personers for Galgebakkens PUB, som står for den økonomiske side af spisehusene og barsalget, og er en momsregistreret virksomhed, med spiritusbevilling.

Beboerudlånet og Aktivitetsmedarbejderen: 

Torv 2-10C har åbent fra tirsdag til fredag fra 16.30 – 18.00 og lørdag fra 10.30 – 11.30. Telefon: 4364 7075 E-mail: udlaan@gbakken.dk Facebook: Henrik Aktivitetsmedarbejder

Du kan i ovenstående menu, under aktiviteter, finde link til at læse om de forskellige aktiviteter:

 • Beboerhuset
  • Aktiviteter i Beboerhuset
 • Beboerudlånet
  • Udlejning af beboerhuset
 • Traditioner på Galgebakken
 • Frivillige beboergrupper
  • Genbrugsgården
  • Tøjbytteboden