Traditioner på Galgebakken 

Beboerhusgruppen og Galgebakkens aktivitetsmedarbejder arbejder på at Galgebakken er et sted med spændende aktiviteter, og hvor traditionerne holdes i hævd. Her ser du en oversigt over Galgebakkens nye og gamle traditionsrige arrangementer:

Nytårspubben åbner om eftermiddagen d. 01.01.hvor man kan nyde en kold øl, ”en lille en”, gratis hotdogs og synge med til fællessang.

Fastelavn fejres med optog, tøndeslagning og cafe i Beboerhuset. Frivillige forældre sikrer ophængning af tønder og børnene kommer udklædte til tøndeslagningen. Kroning af konger og dronninger sker i beboerhuset og der er varme drikke og fastelavnsboller. 

Majfesten afholdes en lørdag omkring 1. maj. Det er institutionerne på Galgebak-ken, Ved Vejen og Baunegården der står for festen, som har været holdt gennem 40 år. Børnene optræder og der er boder, lagkagetelt, gynger og fest for os alle, foræl-dre som beboere. Om aftenen er der spisning og fest i beboerhuset arrangeret af beboerhusgruppen. 

Sankthansfest starter med at vi samles foran beboerhuset og får fakler. Så går vi i optog til Grønningen hvor der er bål, båltale, sang og hornmusik og koldt øl i teltet. 

Markedsdag i september, med beboernes loppemarked, salg af kunsthåndværk, café med musik og underholdning m.m. 

Høstfest afholdes første lørdag i oktober, med spisning, fællessang og musik og uddeling af Galgenfuglen. Den uddeles til en beboer der har gjort sig særligt bemærket. 

Halloween er d.31. oktober for børn og barnlige sjæle. Det er uhyggeligt sjovt.

Julen synges ind foran Købmanden af Galgebakkens Kor. Købmanden deler æbleskiver og gløgg ud og man kan også få gulaschsuppe, som er lavet på bål. 

Julebanko arrangeres af Galgebakkens Kor den første lørdag i december. Menuen er flæskesteg med tilbehør og risalamande. Der er mange gode præmier 

Juletræsfest afholdes for børnene med juletræ, julesange, fortællinger og uddeling af godteposer. 

Julemarked i beboerhuset, med bl.a. lokalt kunsthåndværk, de første søndage i de-cember, hvor man kan købe julegaver, og i cafeen købe hjemmebagte kager og drikke. 

Nytårspubben åbner om eftermiddagen d. 01.01., hvor man kan nyde en kold øl, ”en lille en” og synge med til fællessang.