Vaskeri

Galgebakkens fælles vaskeri – på torvet ved siden af Købmanden.

Adgang til vaskeriet sker med vaskebrik. Vaskebrikken får man udleveret ved indflytning. Bortkommer vaskebrikken, eller går den i stykker, vil der være et  gebyr på udlevering af en ny brik på kr. 100,-. Beløbet vil blive pålagt den kommende måneds husleje.

Vaskeriet kan bruges mellem kl. 6:00 og 22:00. Maskinerne er indstillet til ikke at kunne starte, hvis programmet ikke kan gennemkøres inden kl. 22:00. For tørretumblerne er det dog sådan, at de kører færdig selvom klokken passerer 22:00. Stoppes tørretumbleren efter kl. 22, kan den ikke startes igen. Adgangen til vaskeriet er fra kl. 6:00 til 22:30, således at man kan hente sit tøj, selvom klokken har passeret 22:00.

Hvis man kommer til vaskeriet, mens lyset er slukket, vil det tænde automatisk når døren åbnes. Der er opsat bevægelsesfølere til styring af lyset i vaskeriet. Det betyder, at lyset slukker, hvis der ikke er bevægelse i rummet i 3 minutter. Der er ligeledes etableret TV overvågning i vaskeriet og af indgangsdøren. Uden for åbningstiden , er vaskeriet ligeledes tilkoblet alarm.

Du kan læse en vejledning til vaskemaskinerne her!

Brug af maskinerne er på eget ansvar. Se altid efter om en maskine er tømt, inden den benyttes. Ødelægges tøjet af skruer/ søm / farver eller andre effekter, erstattes dette ikke.

Bookning af vasketider.

Klik her.