Genforeningen

Natten til mandag d. 12. februar fejrede beboere i Vester genforeningen med Galgebakken, nu hvor det igen er muligt at gå lovligt fra Vester til andre dele af bebyggelsen.

Indtil mandag har det været forbundet med en del farer at skulle bevæge sig til fods på våde og glatte jernplader, dels i mørke og dels blændet af projektører, mellem biler og store entreprenørmaskiner, hvis man har villet gøre et smut til købmanden eller til beboerhuset. Men nu har beboerne fået deres egen vej til resten af Galgebakken. 

Når man har forceret vippende plader og udlagte ledninger på stien i Vester, skal man lige stoppe ved et lyssignal, hvor vi er flere beboere der stadig glæder os til at se et krydsende køretøj. På den anden side går man videre over klubbens legeplads, på en af de i Galgebakken så velkendte træpladestier. Men husk lige at dukke dig, når du forlader stien (eller går ind på den, når du skal mod Vester), for her hænger et tykt elkabel lige i hovedhøjde. Det er vel sat op for at forhindre ulovlig cykling på stien?